(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kuřecí játra na topince
Potřebné ingredience
1 kg kuřecích chlazených jater, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 malá sklenice zeleninového leča, kečup, koření dle chuti, starší chleba, sádlo(olej), tvrdý sýr
Postup přípravy
Játra si nakrájíme na menší kousky, cibuli na půlkolečka, česnek na plátky.
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli, přidáme česnek a játra, smažíme dokud nejsou játra opečená a propečenéá i uvnitř, pak dochutíme kořením,dosolíme, vylijeme sklenici leča a necháme vydusit nálev, přidáme kečup dle chuti.
Usmažíme si topinky, naklademe směs z jater a posypeme strouhaným sýrem.
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli, přidáme česnek a játra, smažíme dokud nejsou játra opečená a propečenéá i uvnitř, pak dochutíme kořením,dosolíme, vylijeme sklenici leča a necháme vydusit nálev, přidáme kečup dle chuti.
Usmažíme si topinky, naklademe směs z jater a posypeme strouhaným sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé