Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Kuřecí játra na topince

0.0
Kuřecí játra na topince

Potřebné ingredience

1 kg kuřecích chlazených jater, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 1 malá sklenice zeleninového leča, kečup, koření dle chuti, starší chleba, sádlo(olej), tvrdý sýr

Postup přípravy

Játra si nakrájíme na menší kousky, cibuli na půlkolečka, česnek na plátky.
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli, přidáme česnek a játra, smažíme dokud nejsou játra opečená a propečenéá i uvnitř, pak dochutíme kořením,dosolíme, vylijeme sklenici leča a necháme vydusit nálev, přidáme kečup dle chuti.
Usmažíme si topinky, naklademe směs z jater a posypeme strouhaným sýrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie